Tickets busvervoer

Net zoals voorgaande jaren rijden er op 13 april 2019 bussen vanaf Vught, Rotterdam en Haren naar het Beatrix Theater Utrecht (en terug).

Wat er dit jaar anders is, is dat we passagiers een kleine bijdrage (€ 6.50) vragen. De organisatie van de Nationale LeesVertelwedstrijd moet namelijk sinds dit jaar aan onze financiers laten zien dat we ook eigen inkomsten hebben. We kunnen dus niet anders dan alle passagiers een kleine bijdrage vragen voor het busvervoer. We hebben ons best gedaan om het bedrag zo laag mogelijk te houden.

Wil je dus op 13 april meereizen van en naar Vught, Rotterdam of Haren? Koop dan hieronder je (retour) busticket!

Hieronder vind je de verschillende locaties vanwaar op 13 april bussen vertrekken naar het Beatrix Theater. Als je op een van de buttons klikt kom je op de ticketpagina van Eventbrite terecht. Daar vind je ook informatie over de vertrektijden.

LET OP: Om op de ticketpagina te komen heb je een wachtwoord nodig. Het wachtwoord is LVW2019.

De finale

Op … strijden acht finalisten op het podium van het … theater om de titel Verhalenverteller 2019. Wil jij daarbij zijn? Geef je dan op via onderstaand aanmeldformulier! Ben je 10-13 jaar en wil je tijdens de finaledag meedoen aan het theaterstuk voor dove en slechthorende kinderen? Stuur dan een mailtje naar info@leesvertelwedstrijd.nl.

Om 10:00 is het … theater geopend en zijn er diverse activiteiten in de foyer! Om 11.00 start de spannende voorstelling en kun je huiveren van de enge verhalen van de finalisten tijdens de griezelige finale en tussendoor word je vermaakt met een superspannende theatervoorstelling! Om 14:30 is de finale afgelopen.

10:00 Theater geopend (diverse activiteiten in de foyer)
11:00 Voorstelling begint
12:00 Pauze (diverse activiteiten in foyer)
13:00 Deel 2 voorstelling
14:00 Einde voorstelling (nagenieten in de foyer)
14:45 Theater gaat sluiten

Finale van 2017 terugkijken: Nationale LeesVertelwedstrijd 2018.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden: gratis toegang, maar niet zonder regels

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in het Beatrix Theater tijdens de finale van de Nationale LeesVertelwedstrijd? Geef u dan op via deze website. Helaas is er beperkt plek. We willen voorkomen dat we mensen moeten teleurstellen, terwijl er vaak onverwachts nog lege plekken in de zaal zijn. De Nationale LeesVertelwedstrijd is gratis, maar we hebben er wel voor gekozen een toegangsprijs te heffen voor iedereen die zich wél heeft aangemeld maar toch niet aanwezig is (en zich niet tijdig heeft afgemeld of heeft laten vervangen). In dat geval brengen we u achteraf 10 euro in rekening, per persoon die niet is komen opdagen. Je kunt deze achteraf opgelegde toegangsprijs eenvoudig voorkomen, ook als je onverhoopt verhinderd bent: Geef ons uiterlijk 24 uur van de te voren door als je niet kunt komen, dan kunnen wij de fans op de wachtrij nog laten weten dat er plekken vrij zijn gekomen. Mail in dat geval naar info@leesvertelwedstrijd.nl en vermeld in het onderwerp ‘afmelding LeesVertelwedstrijd 2017’.

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds