De finale

Op zaterdag 21 april 2018 strijden acht finalisten op het Podium in het Beatrix theater om de titel ‘Verhalenverteller 2018’. Wil jij daarbij zijn? Meld je hieronder aan!

Om 10:00 is het Beatrix Theater geopend en zijn er diverse activiteiten in de foyer! Om 11.00 start de spannende voorstelling en kun je huiveren van de enge verhalen van de finalisten tijdens de griezelige finale en tussendoor word je vermaakt met een superspannende theatervoorstelling! Om 14:30 is de finale afgelopen.

10:00 Beatrix Theater geopend (diverse activiteiten in de foyer)
11:00 Voorstelling begint
12:00 Pauze (diverse activiteiten in foyer)
13:00 Deel 2 voorstelling
14:00 Einde voorstelling (nagenieten in de foyer)
14:45 Theater gaat sluiten

Finale van 2017 terugkijken: Nationale LeesVertelwedstrijd 2017.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden: gratis toegang, maar niet zonder regels

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in het Beatrix Theater tijdens de finale van de Nationale LeesVertelwedstrijd? Geef u dan op via deze website. Helaas is er beperkt plek. We willen voorkomen dat we mensen moeten teleurstellen, terwijl er vaak onverwachts nog lege plekken in de zaal zijn. De Nationale LeesVertelwedstrijd is gratis, maar we hebben er wel voor gekozen een toegangsprijs te heffen voor iedereen die zich wél heeft aangemeld maar toch niet aanwezig is (en zich niet tijdig heeft afgemeld of heeft laten vervangen). In dat geval brengen we u achteraf 10 euro in rekening, per persoon die niet is komen opdagen. Je kunt deze achteraf opgelegde toegangsprijs eenvoudig voorkomen, ook als je onverhoopt verhinderd bent: Geef ons uiterlijk 24 uur van de te voren door als je niet kunt komen, dan kunnen wij de fans op de wachtrij nog laten weten dat er plekken vrij zijn gekomen. Mail in dat geval naar info@leesvertelwedstrijd.nl en vermeld in het onderwerp ‘afmelding LeesVertelwedstrijd 2017’.

  • 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

Countdown tot de finale! 

Finale