Nirmine

Nirmine M’Ammer zit op de Auris Dr. M. Polanoschool in Rotterdam. Ze gaat voordragen uit “De stem van Isa” geschreven door Christel van Bourgondië, van uitgeverij Van Tricht.

Sedanur

Sedanur Seker zit op Kentalis Effatha in Zoetermeer. Ze leest voor uit “De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen” van Andy Griffith en Terry Denton, van uitgeverij Lannoo.

Li

Li van den Berg zit op het regulier onderwijs. Hij leest voor uit “De vijf – Gestrand op Kirrin Eiland”, geschreven door Enid Blyton van uitgeverij Memphis Belle.

Mae

Mae van de Loo zit op Kentalis Talent in Vught. Ze draagt voor uit “Diefstal in de polder”, geschreven door Anneriek van Heugten van uitgeverij Clavis/Delubas.

Jesse

Jesse Dahmen zit op de Kentalis Enkschool in Zwolle. Hij gaat voorlezen uit “Het geheim van de DJ” van Wieke van Oordt, uitgeverij Leopold.

Iman

Iman al Khif zit op de Kentalis Bosschool in Arnhem. Ze leest voor uit “De leeuw is los!” van Martine Letterie van uitgeverij Zwijsen.

Omar

Omar Almajzob zit op de Kentalis Guyotschool in Haren. Hij gaat voorlezen uit “Het griezelfeest” geschreven door Dirk Nielandt van uitgeverij Zwijsen.

page 1 of 3