Jionedrick Allee

Jionedrick Allee zit op de Kentalis Talent in Vught. Hij gaat voordragen uit “Alles is weg” geschreven door Ann Lootens & Tineke Meirink, van uitgeverij Querido.

Nisa Usan

Nisa Usan zit op de Kentalis signis in Amsterdam. Zij gaat voordragen uit “Joris en de geheimzinnige toverdrank” geschreven door Roald Dahl, van uitgeverij De Fontein Jeugd.

Sedra Ghneim

Sedra Ghneim zit op de Kentalis Onderwijs Zoetermeer in Zoetermeer. Zij gaat voordragen uit “De waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen, hoofdstuk 11, De Reuzengorilla” geschreven door Andy [...]

Julian Bogert

Julian Bogert zit op de Auris Polanoschool in Rotterdam. Hij gaat voordragen uit “De laatste waarschuwing” geschreven door Vouwke Klapwijk, van uitgeverij Columbus.

Mohammad Oawda

Mohammad Oawda zit op de Kentalis Guyotschool in Haren. Hij gaat voordragen uit “Rovers Overvallen” geschreven door Theo-Henk Streng en Robbert Damen, van uitgeverij Delubas Educatieve.

Nirmine

Nirmine M’Ammer zit op de Auris Dr. M. Polanoschool in Rotterdam. Ze gaat voordragen uit “De stem van Isa” geschreven door Christel van Bourgondië, van uitgeverij Van Tricht.

Sedanur

Sedanur Seker zit op Kentalis Effatha in Zoetermeer. Ze leest voor uit “De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen” van Andy Griffith en Terry Denton, van uitgeverij Lannoo.

Li

Li van den Berg zit op het regulier onderwijs. Hij leest voor uit “De vijf – Gestrand op Kirrin Eiland”, geschreven door Enid Blyton van uitgeverij Memphis Belle.

Mae

Mae van de Loo zit op Kentalis Talent in Vught. Ze draagt voor uit “Diefstal in de polder”, geschreven door Anneriek van Heugten van uitgeverij Clavis/Delubas.

page 1 of 4