Finalisten 2018 bekend!

 in Nieuws

Finalisten van de Nationale LeesVertelwedstrijd 2018 bekend

Na een spannende online stemronde en uitvoerig overleg van de jury kunnen we vandaag ein-de-lijk de finalisten bekendmaken! De zeven finalisten van de Nationale LeesVertelwedstrijd 2018 zijn: Vic (Kentalis Vught), Joshua (Polanoschool Rotterdam), Lavin (Kentalis Amsterdam), Meryem (Bosschool Arnhem), Yahya (Kentalis Haren), Isabella (regulier onderwijs) en Esmé (Kentalis Zwolle). Gefeliciteerd!

Per school is gekeken naar wie de hoogste beoordeling van de jury én de meeste online stemmen kreeg. Bij twijfelgevallen was het oordeel van de jury doorslaggevend.

Deze zeven verhalenvertellers zullen zich thuis en op school voorbereiden op hun voordracht. Ook komen alle finalisten op 7 april bij elkaar in het Beatrix theater om kennis te maken met elkaar en om het theater alvast vanbinnen te kunnen bewonderen.

Op zaterdag 21 april is het dan zover: de finale van de 21e editie van de Nationale LeesVertelwedstrijd! Kom je favoriete verhalenverteller aanmoedigen in het prachtige Beatrix Theater in Utrecht. Toegang is gratis!

Vergeet niet dat je je nog steeds kunt aanmelden voor deelname aan het theaterstuk. Ook als je al hebt meegedaan aan de schoolfinale. Aanmelden doe je via info@leesvertelwedstrijd.nl.

Laatste berichten